Jó ha tudod!

Hasznos információk weboldal tulajdonosoknak, honlapot készíttetni szándékozóknak! Akkor is érdekes lehet az alábbi lista bármely írása, ha blogot írsz, webshopot működtetsz, ha eladni akarod vállalkozásod szolgáltatásaidat.

Adatszolgáltatás a weboldalon - Mit kell megjeleníteni?

Adatszolgáltatás a weboldalon

Kötelező adatszolgáltatás? ...kérdezik csodálkozva új weboldal tulajdonosok. Milyen adatokat kötelező jogi szabályok alapján megjeleníteni? Kikre vonatkozik? Minden-, honlap adatokkal történő feltöltésénél fel kellene hogy merüljön ez a kérdés. Minden újonnan készített és felújított honlapon meg kell hogy legyen a helye ezen adatoknak. Nézzük a leglényegesebb csomópontjait eme kérdésnek:

Híreink: 

Ötletek Drupal smink készíttetéséhez

Drupal smink készíttetésről

Úgy tűnik egyszerű az út, amit végig kell járnia egy drupal honlap tulajdonosnak amíg az egyedi megjelenés elkészül, azaz működik a drupal smink - áldoz rá, válaszol a fejlesztő kérdéseire, átgondolja és megtervezi majdani honlap üzemeltetéssel kapcsolatos terveit és szándékait... szóval azért ehhez idő kell, még a jóbarátok között is (vagy még csak ott igazán) Vegyük most számba milyen lehetőségek vannak az egyedi megjelenéshez: a cél mindkét esetben, hogy egyedi smink, azaz honlap, webshop, online megjelenés legyen a végerdmény.

Hogyan a leggyorsabb?

Híreink: