Drupal responsive - mobil barát drupal

mitől lesz mobilbarát egy drupal honlap?!

Nem a falat kell áttörni, a drupal honlap dizájnját, azaz a drupal sminket kell mobilbaráttá tenni, azaz drupal responsive smink kell a honlapodra.

Egyetlen egy smink valósítja meg a dizájnt minden eszközön - ez responsive, de más módszer is van a mobilbarát megjelenésre -, ám a responsive drupal smink olyan, hogy a legújabb webes technológiáknak köszönhetően, a megjelenítő eszköz - mobil, tablet, asztali gép, ... - szélességéhez igazítja a tartalmat.

corporate clean - drupal responsive smink, forrás: https://www.drupal.org/project/corporatecleanAkkor beszélhetünk felhasználó barát és responsive drupal sminkről, ha ez még szép is, funkcióját - miszerint a tartalmat kiemeli és támogatja - szép is :-) tehát a tartalom több típusú és paraméterű eszköz képernyőjéhez igazítás közben sem eshet szét a látnivaló :-) a honlapon, ugyanazok az elvárások mint az asztali gépeken megjelenő drupal sminkeknél.

Drupal responsive - mobilon is látható és használható weboldal

Ne feledd, sokan interneteznek mobil készülékkel, bizonyos terüelteken elengedhetetlen, hogy a drupal honlapod mobilon és használható legyen, készíttess mobil barát drupal sminket hozzá! Több lehetőséged is van erre, hogy megtedd:

  1. Grafikussal megrajzoltatod és arról elkészítteted a drupal sminket, keress meg egy grafikust vagy javaslok én egy gyakorlott szakembert hozzá;
  2. Választasz egy gyáris responsive drupal sminket és kéred hozzá az igazítást;
  3. Vásárolsz kész drupal sminket, pl templatemonster.com-on és ha kell igazítás keresd meg a GevaPC-t pl innét

Fejlesztés = befektetés

így vagy úgy, a drupal smink mobilbarát legyen, azaz a weboldalad sminkje drupal responsive smink legyen. A keresők már jó ideje nem is jelenítik meg a mobilra nem optimalizált honlapokat. Responsive smink nélkül egy dinamikusan növekvő népes tábornak a szeme elé sem kerül a honlapod! Ha a keresők alkalmasnak találják a weboldalad a találati listákban megjeleníteni, akkor számíthatsz a felfutásra. A mobil készülékeken bajosabb a navigálás, magának a netezőnek sincs türelme tájékozódni, ha nincs mobilra optimalizálva.

Jól teljesítő drupal honlapodon mobilbarát smink fejlesztése egy újabb befektetés a sikeres vállalkozás tovább fejlesztéséhez :-)

Szívesen segítek kitalálni számodra a legjobb megoldást, partner vagyok a drupal honlapod átalakításában, drupal fejlesztésekben, köszönöm előre is a bizalmadat.

Kapcsolódó bejegyzések: