GevaPC - őszinte vallomás Gevaként 20 év apropóján

1996. május 1 óta GevaPC Informatika

20 éves a GevaPC - igaz, nem a saját elhatározásomból - lettem 1996. május 1-én egyéni vállalkozó, de büszke vagyok rá, hogy 20 éven keresztül talpon maradtam. Dolgoztam, tanultam, folyamatosan építkeztem, ... Nem értem el országra - pláne nem világraszóló - sikereket, nem is volt szándékom sosem, sem karriert építeni, sem hallhatatlanná válni a munkában, ezektől sokkal prózaibb célom volt.

Az a bizonyos 20 év

Az első 10 év fejlesztőként és informatika oktatóként telt, igen csak telt, az utána következő 10 év már sokkalta izgalmasabb volt, akkor találkoztam és rátaláltam a Drupal CMS-re és elkészült az első honlapom, amely azóta is nagy népszerűségnek örvend, napi átlagban közel 200-an kattintanak át az oldalára, értékes tartalmáért :-) ő a gevapc.hu

Hogyan lett a GevaPC és a Geva név?

Egy országos projekt során - ahol levelező listán tartottuk a kapcsolatot és dolgoztunk közösen - többen voltunk Évák - mert hogy ez a keresztnevem :-) A jelölés miatt tettem a vezetéknevem kezdőbetűjét az Éva elé. Eddig GÉva vagyok, csakhogy gyorsabban lehet írni egy kezdő nagybetűvel, s hogy az ékezet mikor és hogyan maradt le, arra már nem emlékszem. :-) A vállalkozás elnevezésének ötletelésben vállalkozó társaim segítettek, így lett a Geva vállalkozása GevaPC - lévén az induláskor PC volt az asztalomon.

GevaPC most

GevaPC termékeny 20 éveWebes fejlesztések, webshop, vállalkozói weboldal, esküvői honlapok, társkereső oldal, virtuális tanterem, autósiskola weboldal,  jogosultságokkal finomított fórum, egy halom Drupal smink készítés és felsorolni sem lehet mennyi-mennyi egyedi megoldás a referenciák között fel sem lelhető munkáim :-)

...és az őszinteség

Jó hogy nem tudtam előre mibe fogok bele 20 évvel ezelőtt, talán el sem kezdtem volna. ... nem tudnám mekkora sikerélményeket ad a webes fejlesztés! csak: az a bizonyos 24 óra! ...ja igen, meg a vállalkozás, ami nem hagy dolgozni, lépten-nyomon elvisz a munka mellől.

Dolgozni szeretnék, még több megbízást, még több tapasztalatot! Szeretnék még vagy száz dolgot kipróbálni és megtanulni! szeretném ha a  a következő 20 évét is siker koronázná :-)

2016 májusát írjuk, soha nem látott mélységeiben járok a webes fejlesztéseknek! Nem gondolnád Te sem, mennyit és miket tud egy webfejlesztő, de nem is kell tudnod, ez egy külön szakma, ez egy külön világ. Te csak tudd, hogy a honlap készítés nem egy sor html kód megírásából áll, nem arról szól. A net folyamatosan fejlődik és változik, napi szinten kell helytállni, de ígérem menni fog :-)


koccints hát velem! ...a 20 év nem volt hiába :-)