Kisvállalkozói honlap készíttetés

Kisvállalkozói honlap készítés-, készíttetés

Kisvállalkozói honlapot szeretnék, egyszerűt - többnyire így szól a kérés, egyéni vállalkozó, kisvállalkozói honlap indításánál.
Létezik ilyen? Igen, a nálam készülő honlapon csak az van, amire a tulajdonosának szüksége van, amit kér, amivel a honlapjának célját eléri :-)
Egy kisvállalkozó esetében nincs is szükség bonyolult dolgokra, egyébként a GevaPC honlapok a megbízó már kialakult mindennapi gyakorlatára épül, amennyire lehet ennek veti alá a honlap funkcióit, a megvalósítást.

Egyszerű kisvállalkozói honlap

Az első kérdésem a weboldalt igénylőknél: mi a honlap/weboldal/webshop célja, mit szeretne elérni vele?

A honlap a célja szerint épül fel, a cél elérését szolgáló technikai megoldások és eszközöket használunk a honlapon. Leegyszerűsítve egy példa: ha a forgalom növelése a cél, akkor a nyitóoldalra - mint a webhely leglátogatottabb oldalán - a forgalmazott termékek és a forgalmazásuk feltételeinek infóit tesszük. Javaslok híreket a forgalmazott termékek témájában, annak támogatásához,
...esküvői honlap esetében javaslom, hogy a nyitóoldalról legyen elérhető a nagynap minden egyes rész eseményének a leírása, de ne feledjük itt a családtagok és barátok üdvözlését és invitálását is, ...

Röviden összeáll a honlap tartalma, annak szerkezete, átbeszéljük a menüpontokat - mit kell minden oldalról elérhetővé tenni, milyen információkat és tartalmakat kell a törvény szerint megjeleníteni, s jöhet a honlap megjelenése, a dizájn megbeszélése

Csak az van a honlapon, weboldalon, webshopon, kisvállalkozói honlapon, amire szükség van, a cél eléréséhez - ha a célt megfogalmaztuk, akkor összeállhat egy egyszerű kisvállalkozói honlap.

Van bonyolult kisvállalkozói weboldal is?

Kisvállalkozói honlap bonyolult?A cél nélküli honlap - pontosabban az a weboldal, amelyiknél nem határozták meg a célt - nagyon bonyolult tud lenni, nem tudja sem a tulajdonos kezelni sem a netezők nem tudják használni - ÉS ettől bonyolult egy - akár jól kigondolt és felépített honlap is! - az ilyen weboldal nem a GevaPC-nél készült :-)
Igen, az én szakmai pályafutásom alatt, GevaPC honlapok is szűntek meg,
igen, volt olyan is, hogy a weboldal tulajdonosa azzal mentette fel magát, hogy bonyolult honlapot készítettem neki.
Ilyen esetben nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy az üzemeltetésben támogassam.
...sok-sok tapasztalat gyűlt egybe,
ma már el sem vállalom azt a weboldal készítési igényt pl., amelynél a megrendelő nem rendelkezik alapvető számítástechnikai ismeretekkel - mert van ilyen, lássuk be van, az ilyen embert sosem fogom tudni megtanítani a honlap használatára - számára bonyolult a honlapja

de nyugodtan állíthatom, hogy mindez a vállalkozások és a változások törvényszerű következménye.

Ha ezt az írást végigolvastad, szerintem ezt a tájékozódásérdekében tetted és ez értékelendő :-) akkor az elkövetkezendő egy hónapban, új weboldal elkészíttetéséhez jogosult vagy a kedvezményre:

a kedvezmény 60 000 Ft a honlap készítés - árajánlatom szerinti díjából :-)

A kedvezményre igényt tartó neve, aki egy hónapon belül - május 15-ig - árajánlatot kér egy új honlap elkészítésére
Email cím a kapcsolat felvételéhez
A tervezett honlap rövid leírása, kisvállalkozói tevékenység körének megnevezése, kérdés, kérés, ...
CAPTCHA
Ember vagy robot?