Nem kell a webshop?

GevaPC Drupal honlapok és sminkek - webshop készítés

Eladnál a neten?

Tervezd meg, tudd

  • mi a célod vele, mit is értesz az eladáson és hogyan képzeled az eladás folyamatát, kell-e klasszikus értelemben vett webshop?
    Klasszikus értelemben akkor beszélünk webshopról, ha a termékeket felsorakoztató honlapon vásárlásra van lehetőség, van kosár így lehetőséget ad több termék összegyűjtésére is a vásárláshoz.

DE nem kell webshop? azt gondolod az a nagyok terepe?

...nem kell mindenáron webshop ha csak egy terméket adnál el, vagy ugyan van több terméked, de a vásárlók ezekből egyet vesz meg, nincs szükséged kosárra - van rá megoldás. A webshop egy általános fogalom, amely mindenegyes konkrét esetben mást és mást jelent.
OK, nem kell webshop, mondjuk egyszerűe azt, hogy eladnál wink

Én nem hiszek abban, hogy van webshop, lehet venni készen webshopot :-) azt bizony készíttetni kell!
A webshop pontosan olyan, amilyennek a tulajdonosa kigondolja és annyira egyedi, amennyire csak egy ember gondolkodása egyedi. Semmi extra a webshopban, csak annyira bonyolult és nehéz téma, amennyire az eladásodat bonyolultnak találod ki :-)

A Drupal honlap egy felhasználóbarát CMS, remek webshopja létezik, amely annyira egyedi megvalósítást tesz lehetővé, amennyire az ember fejében létezik variáció az eladásra. Értem ez alatt azt is, hogy ha nem szeretnél webshopot, "csupán" eladni szeretnél egy-két dolgot, azaz terméket vagy szolgáltatást, belépő jegyeket, kupont, szobát foglalnál, ...ez mind webshop, de mást és mást jelent, a tartalma és értelme szerint.

Tervezd meg az eladásaidat és úgy fogod tudni eladni ahogy szeretnéd :-)

A tervezésben partnernek válassz engem, tarsolyomban végeláthatatlan tapasztalattal és ismerettel :-)