Drupal webhely karbantartás és menedzselés

Drupal webhely karbantartás = örökéletű webhely

Az elkészült és beütemezett Drupal honlapot karbantartani és frissíteni kell, hogy a folyamatosan változó internetes környezetben biztonságosan és napra készen működhessen. Ez egyben a honlapot-, webshopot örök életűvé teszi :-)
A friss forráskód megszünteti a biztonsági réseket, követi a net változásait és új funkciókat is kaphat.

Drupal webhely karbantartás, webshop frissítés

Drupal webhely karbantartás és menedzselés - Fejér megyébőlDrupal honlapjának karbantartásához olyan szerződést kötünk, amely révén folyamatos szakmai felügyelet alá vonjuk honlapját, a kiadott gyári biztonsági és új fejlesztésű változatokat honlapjára telepítjük. Garanciát vállalunk Drupal weboldalának biztonságára illetve annak naprakész állapotban tartására.

Drupal honlap karbantartás és frissítés kezdő csomag ára 30 000 Ft /év egyszerűbb honlapnál:
(összetettebb honlapoknál, többnyelvű weboldalaknál és webshopnál ez az alapcsomag ár több lehet)

  • karbantartást, drupal forrás frissítést, az aktuális fő verzió alatt. Fő verzió váltás külön árajánlattal, megegyezéssel.
  • teljes mentés, archiválás,
  • biztonsági- és SEO ellenőrzés,
  • díjtalan javaslatok a tartalom SEO-ra és üzemeltetésre,
  • támadás és betörés esetén 1 óra helyreállítás, további kapcsolódó munkák elvégzése 6 000 Ft/óra díjjal.

Az éves csomagdíj előre fizetendő, bruttó árként értelmezendő.

...minden weboldal esetében egyedi árajánlatot adok, az éves karbantartásra, frissítésre, a munkaigény függvényében, ezért is kérem, adja meg alább az ajánlatkérő űrlapon az érintett weboldal url-jét.

Alkalmankénti karbantartást is végzünk - a Drupal forrás frissítését - ám ennek meg van az a veszélye, hogy az alkalmanként végzett karbantartás és frissítések közötti időszakban a honlap vagy webshop működése nem biztonságos. Egy alkalommal - alkalmi karbantartással - elvégzett munka díja minimum 10 000 Ft, amely bruttó árként értelmezhető.

Drupal webhely karbantartás + menedzselés

Erre a munkára Önnek akkor lehet szüksége, ha nincs ideje a tartalmat-, feltöltéseket és korrigálásokat végezni, ha nincs folyamatosan az online webhelyén és szükség lenne rá.  Bármilyen online kezelést megkívánhat egy webshop vagy online megjelenés, amelyet nyugodtan ránk bízhat, rábízhatja a GevaPC Informatikára, míg vállalkozását működteti.

Webmesteri szolgáltatásunk keretében folyamatos támogatást nyújtunk megbízónk részére, a sikeres honlap üzemeltetéshez,
A menedzselés kiterjeszthető a keresőoptimalizált tartalmak megírására is, akár tanácsadás szintjén, akár a konkrét tartalmak megírását illetően is - témától függően.

Az alábbi ajánlatkérő űrlappal vagy a kapcsolat űrlap segítségével vegye fel a kapcsolatot és megbeszéljük mire lenne szüksége és mit tudunk nyújtani, mi a megoldásunk az online problémájára
(az árak frissítésre kerültek 2018.05.05)

Ajánlatkérő
Ajánlatkérő - Drupal honlap/webshop karbantartására, frissítésére, kezelésére, ...
Ajánlatkérő neve
Ajánlatkérő email címe
Ajánlatkérés részletei
CAPTCHA
Ember vagy robot?