Honlapkészítés Drupal alapokon

Honlapkészítés Drupal alapokon - a weboldal készítésének minden fázisát magában foglalva valósul meg. Honlap vagy weblap alatt értünk tetszőleges funkciót megvalósító online felületet, pl kisvállalkozói honlap, esküvői weboldal, intézmény vagy cég honlapja, fogorvosi honlap, társkereső weboldal, virtuális tanterem, online képzés-, tanfolyam webhelye, termékeket vagy szolgáltatásokat forgalmazó webshop, webáruház. Minden honlap egyedi, a céljának megfelelő online eszközökkel valósul meg.

2006 óta elkötelezett vagyok a Drupal alapokon történő honlap készítés iránt. Komoly tapasztalat és ismeret szól mellettem és a Drupal mellett:

Honlapkészítés Drupal CMS-el, főbb fázisai:

 1. Tervezés - beszélünk, megbeszéljük, átbeszéljük :-) kiderül mi a honlap célja és ezt a célt a honlap milyen internetes és online eszközök segítségével szeretné elérni. ...miért is kell róla sokat beszélnünk
  Eredmény: honlap specifikáció, amely a honlap felépítését és funkcióit írja le ...blogbejegyzés a honlap specifikációról
 2. A weboldal megjelenésének - azaz dizájn tervének az elkészíttetése a specifikáció alapján, kiinduló drupal smink meghatározása, ...
  Eredmény: grafikai terv kész
 3. Árajánlatot készítünk a specifikációban meghatározott munkák elvégzésére, megegyezés(ár és határidők) után szerződés kötés.
 4. Megvalósítás: honlap építése és a smink kódolása, a specifikációban foglaltak és a grafikai tervek szerint
  - a munkák alatt folyamatos a megbeszélés a megrendelővel,
 5. Honlap kezelésének megtanulása - a fejlesztés alatt, folyamatosan és korlátlan ideig. Mire elkészül a honlap, addigra a megrendelő már kezelni tudja a tartalmat és a specifikációban meghatározott funkciókat tudja vezérelni.
 6. Honlap/weboldal/webshop keresőoptimalizálása
  - amennyiben a megrendelés erre is kitér, úgy egy külön munkafázisban elvégezzük a keresőoptimalizálást
 7. Utánkövetés: külön megrendelésre és külön díjazással lehetséges: karbantartás és frissítés

Weboldalt olyan magyar ember-, cég vagy társaság megbízására készítjük, aki eltökélt módon érdekelt honlapjának elkészítésében:

 • a munkája mellett tervezett módon időt szán a készítővel történő kommunikációra - megbízó vagy cég esetében egy kapcsolattartó;
 • hajlandó együttműködni a teljes folyamatban, tudomásul veszi, hogy nélküle nem készülhet el honlapja
 • nem csak elvárja a fejlesztő munkáját, de maga is rendelkezésre áll a megegyezések szerint

Ha minden feltétel adott, megismerkedett a szakmai háttérrel, megtekintette a referenciákat, akkor kérem vegye fel velünk a kapcsolatot honlapjának elkészítéséhez, az alábbi űrlap segítségével:

Ajánlatkérő
Adatok a kapcsolat felvételéhez és a megbeszélésekhez
Ajánlatkérő neve
Email cím, amelyre az ajánlat mehet
Skype azonosító a kapcsolat felvételéhez és konzultációhoz
Kérem, írja le mi az elkészítendő honlappal a célja, milyen fő összetevőkre gondolt, tervezett
Ide gépelje be az Ön által fontosnak tartott elképzeléseit és kérdéseit
CAPTCHA
Ember vagy robot?