Ötletek Drupal smink készíttetéséhez

Drupal smink készíttetésről

Úgy tűnik egyszerű az út, amit végig kell járnia egy drupal honlap tulajdonosnak amíg az egyedi megjelenés elkészül, azaz működik a drupal smink - áldoz rá, válaszol a fejlesztő kérdéseire, átgondolja és megtervezi majdani honlap üzemeltetéssel kapcsolatos terveit és szándékait... szóval azért ehhez idő kell, még a jóbarátok között is (vagy még csak ott igazán) Vegyük most számba milyen lehetőségek vannak az egyedi megjelenéshez: Sok féle szempont szerint járhatunk el, az alábbiakban az azonos szempont, hogy egyedi smink legyen a végerdmény.

Hogyan a leggyorsabb egy egyedi Drupal smink elkészíttetése?

  1. Leggyorsabb megoldás, ha találunk olyan - már elkészített, eladó - drupal sminket, amelyet kivásárolunk. Így az ár sokszorosa lehet annak az árnak, amelyen hozzájuthatunk egyébként, de így más is megvásárolhatja, mások is megvásárolhatják. Csak a kivásárlás ad egyedi megjelenést a honlapnak, az ára vetekszik az egyedi elkészíttetés árával, de lényegesen gyorsabb annál.
  2. A második leggyorsabbnak az a megoldás tekinthető, ha egy már működő drupal sminket alakítunk át kissé, pontosabban a sminkhez alsminket készítünk. Mivel ebben az alsminkben már csak a változtatásokat kell elvégezni, így kisebb a munkaigénye és így időt is nyerünk vele.
  3. A harmadik leggyorsabb eljárás, ha programmal készíttetjük el a drupal honlap sminkjét. Ekkor kattintgatásokkal össze lehet állítani a honlap sminkjét, amelynek hátrányait majd csak a honlap üzemeltetése közben fogjuk megtapasztalni, de az is lehet, hogy sosem lesz vele semmi problémánk.

Ami kimarad ebben az esetben: - a grafikai tervezés: nem kell dizájnerrel egyeztetni, persze csakis akkor ha a már meglévő sminktől nem tér el alapjaiban és nem szeretnénk annak a megjelenésnek minden porcikáját átszabni, átalakíttatni. Itt csupán egy drupal sminkessel kell egyeztetni az eltéréseket és a munkájának a végeredménye már a kész smink.

Hogyan lehet a legkevesebb pénzből megúszni a Drupal sminket?

A válasz ebben az esetben is egybevág az előzőben leírt leggyorsabb megoldással, ugyanis ebbe a verzióba kell a legkevesebb munkát és szakértelmet adni. Megfontolandó esetleg, hogy olyan drupal sminket próbálunk megvásárolni, amely nem igazán elterjedt a neten. Egyedi kivásárlás esetén - azaz ha úgy vesszük meg a forgalmazótól, hogy másnak már nem is adja el, akkor már egyértelműen nagyon sok pénzünkbe kerül.

GevaPC Drupal smink szolgáltatása - megrendelővel -, válogatás az elkészült munkáimból

 

Híreink: