Jó ha tudod!

Weboldal fotók optimalizálása - Google Squoosh.app

Weboldal fotók optimalizálása Google Quoosh.app segítségével

Weboldal fotók optimalizálása nehéz kérdés, ám remek segítség látott napvilágot a Google házatáján! Weblap tulajdonosoknak ajánlom: egyszerűen kezelhető, regelni sem kell hozzá! Hipp-hopp és a weblapod gyorsan betöltődik, javul ezáltal a seo megítélésed is!

Híreink: 

Weboldal készítés tervezéssel!

weboldal készítés tervezéssel!

A webodal készítés egy göröngyös út, de ne ess kétségbe, segítek. Ha elhatároztad magadat, csak szólj és együtt lépdelünk végig az alábbi folyamaton:

Weboldal készítés 1. lépés - mi a célod?

Mi a tervezett weboldal célja? ...ha ezt tudod könnyű dolgunk lesz.

Fogalmazd meg és tényleg azt mondd amit szeretnél vele elérni. Csak akkor fogsz célbaérni ha tudod hova tartasz.

Híreink: 

Adatszolgáltatás a weboldalon - Mit kell megjeleníteni?

Adatszolgáltatás a weboldalon

Kötelező adatszolgáltatás? ...kérdezik csodálkozva új weboldal tulajdonosok. Milyen adatokat kötelező jogi szabályok alapján megjeleníteni? Kikre vonatkozik? Minden-, honlap adatokkal történő feltöltésénél fel kellene hogy merüljön ez a kérdés. Minden újonnan készített és felújított honlapon meg kell hogy legyen a helye ezen adatoknak. Nézzük a leglényegesebb csomópontjait eme kérdésnek:

Híreink: 

Ötletek Drupal smink készíttetéséhez

Drupal smink készíttetésről

Úgy tűnik egyszerű az út, amit végig kell járnia egy drupal honlap tulajdonosnak amíg az egyedi megjelenés elkészül, azaz működik a drupal smink - áldoz rá, válaszol a fejlesztő kérdéseire, átgondolja és megtervezi majdani honlap üzemeltetéssel kapcsolatos terveit és szándékait... szóval azért ehhez idő kell, még a jóbarátok között is (vagy még csak ott igazán) Vegyük most számba milyen lehetőségek vannak az egyedi megjelenéshez: a cél mindkét esetben, hogy egyedi smink, azaz honlap, webshop, online megjelenés legyen a végerdmény.

Hogyan a leggyorsabb?

Híreink: 
Feliratkozás Jó ha tudod! csatornájára