Drupal smink ajánlat kérő

Átalakítás alatt lévő vagy Új drupal honlapjához szeretne egyedi és tartalmához illő megjelenést?

Kérem, töltse ki az alábbi ajánlat kérő űrlapot elképzeléseinek vázolásával, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot, hogy megismerhessük eddigi elképzeléseit, meg tudjuk beszélni a részleteket és együtt tudjuk finomítani, tökéletesíteni az Ön Drupal honlapjának megjelenését.

Ha kellő részletességgel megadja elképzeléseit és honlapjának paramétereit, úgy egy közelítő árajánlatra is számíthat.

Köszönjük bizalmát,
profi munkával, garanciákkal és precizitással háláljuk meg Önnek - együttműködésünk során

(Drupal honlap és smink galériák - új ablakban nyílik meg, kérem nézze meg, s hagyja magát meggyőzni!)

Kérem válassza ki igényéhez, elképzeléséhez elsődlegesen legközelebb álló változatot. Alább szövegesen is kiegészítheti, kifejtheti részletesebben illetve pontosíthatja kérését.
A smink készítéséhez rendelkezésre álló forrásokról kérem írjon bővebben. pl.: itt adja meg, hogy hány db psd fájl - azaz oldal - grafikai terveivel rendelkezik, illetve a template hány oldalt mutat be.
A smink elkészítéséhez szükséges munka nagyságának meghatározásához, kérem adja meg honlapjának telepített moduljait, a legfontosabbakat, a leginkább meghatározó modulokat (pl.: drupal6 vagy drupal7, ubercart vagy commerce, e-mail és hírlevél, egyedi modul funkciója, ...)
Kérem megadni az érintett honlap tulajdonosát, pontosan azonosítható módon, elérhetőségekkel - létező honlapnál az url-t is, köszönöm.
Kapcsolat tartó személy
Személy, aki a smink készítéshez rendelkezik információkkal és rendelkezésre tud állni a fejlesztéshez
Kapcsolattartó személy neve
E-mail a kapcsolat tartásához
Kapcsolat tartó személy Skype elérhetősége
További elérhetőség itt van lehetőség telefonos-, vagy más elérhetőség megadására, amennyiben ezt kéri a kapcsolat felvételéhez.
Az Ön által - a smink készítéshez - fontosnak ítélt tények, kérések, kérdések kifejtése.

Az együttműködésünk során lesz lehetősége minden apró részlet megbeszélésére és segítséget kaphat az eddig meg nem oldott elvárásaira, elképzeléseire is.

Ha minden szükséges adatot megadott, akkor kérem kattintson a Elküldöm gombra, hogy kérését megkaphassuk.