Drupal smink ajánlat kérő

Drupal smink ajánlat kérő

Meglévő vagy új drupal honlapjához szeretne egyedi- és tartalmához illő megjelenést?

Drupal smink ajánlat kérő űrlapGeva 2006 óta készít drupal honlapokat és drupal sminkeket. Tapasztalat, tudás - ezt kapja!
Kérem, töltse ki az alábbi ajánlat kérő űrlapot elképzeléseinek vázolásával, s hamarosan felvesszük Önnel a kapcsolatot. A tökéletes drupal smink elkészítéséhez szeretnénk megismerni eddigi elképzeléseit, szeretnénk megbeszélni a részleteket, hogy együtt tudjuk finomítani, tökéletesíteni az Ön Drupal honlapjának megjelenését. Ha kellő részletességgel megadja elképzeléseit és honlapjának paramétereit, úgy egy közelítő árajánlatra is számíthat.

Drupal smink ajánlat kérő űrlap

Köszönjük bizalmát, profi munkával, garanciákkal és precizitással háláljuk meg Önnek - együttműködésünk során

Drupal honlap és smink galériák - új ablakban nyílik meg, kérem nézze meg, s hagyja magát meggyőzni! További szolgáltatásokat vehet igénybe a Webes szolgáltatások oldalon - ha itt sem találja az Ön számára szükséges szolgáltatásokat, akkor vegye fel a kapcsolatot, írjon üzenetet.

Gondolkodjunk együtt tovább, hogy a legjobb megoldást kaphassa!

Kérem válassza ki igényéhez, elképzeléséhez elsődlegesen legközelebb álló változatot. Alább szövegesen is kiegészítheti, kifejtheti részletesebben illetve pontosíthatja kérését.
A smink készítéséhez rendelkezésre álló forrásokról kérem írjon bővebben. pl.: itt adja meg, hogy hány db psd fájl - azaz oldal - grafikai terveivel rendelkezik, illetve a template hány oldalt mutat be.
Kérem megadni az érintett honlap tulajdonosát, pontosan azonosítható módon, elérhetőségekkel - létező honlapnál az url-t is, köszönöm.
Kapcsolat tartó személy
Személy, aki a smink készítéshez rendelkezik információkkal és rendelkezésre tud állni a fejlesztéshez
Kapcsolattartó személy neve
E-mail a kapcsolat tartásához
Kapcsolat tartó személy Skype elérhetősége
További elérhetőség itt van lehetőség telefonos-, vagy más elérhetőség megadására, amennyiben ezt kéri a kapcsolat felvételéhez.
Az Ön által - a smink készítéshez - fontosnak ítélt tények, kérések, kérdések kifejtése.

Az együttműködésünk során lesz lehetősége minden apró részlet megbeszélésére és segítséget kaphat az eddig meg nem oldott elvárásaira, elképzeléseire is.

Ha minden szükséges adatot megadott, akkor kérem kattintson a Elküldöm gombra, hogy kérését megkaphassuk.

CAPTCHA
Ember vagy robot?